توافق لاحق پس از تحقق شرط انفساخ

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

قراردادی بین الف وب منعقد میشودشرط می‌گذارند که اگر هریک از اقساط ثمن‌ پرداخت نشدقراردادمنفسخ است قسط سوم از سوی خریدار پرداخت نمیشودکه برای 1403/2/11است و10روز بعدخریدار وفروشنده جایی می‌نشینند وخریدار میگویدقسط سوم(150هزار تومان)تقدیم شما فروشنده هم میپذیردنظر خودرا درمورداینکه الان قراردادی باقی مانده است یاخیر بگویید؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود شرط فاسخ در قرارداد به محض تحقق شرط عقد را منفسخ مینماید اما توافق بعدی راجع به همان موضوع اراده ی آخر طرفین بوده و معتبر است و به عبارتی پس از توافق عقد لازم الاتباع خواهد