ابطال اجراییه چک تضمینی

دسته بندی : حقوقی | اجرای احکام
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام خدمت وکلای محترم چند فقره چک بنده به صورت امانت پیش شخصی مونده بود که حالا اقدام کرده امروز ابلاغیه ارجاع به اجرای احکام برام اومد میخواستم ببینم چند روز وقت دارم برای ابطال اجرایی با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت خاصی نداره اما هرچه زودتر اقدام کنید که اجرا نشه و نخواید مجبور به اعاده به وضع سابق هم کنید اجرا بشه سخت میشه کارتون اما بی نتیجه نخواهد بود. 10 روز فرصت میدن برای اجرا فعلا. سوال جزیی داشتید هم تماس میتونید بگیرید