مطالبه وجه واریز شده

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من مبلغ دو میلیارد طی چهار سال به حساب شوهرم واریز کرده ام و ایشان نیز مبلغ یک میلیارد به حساب من واریز کرده اند آیا من میتوانم دو میلیارد را مطالبه نمایم و وجه پرداختی ایشان را به عنوان خرجی و هزینه های زندگی در نظر بگیرم یا خیر؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود مبلغ دومیلیارد قابل مطالبه میباشد ‌و همسر شما در پاسخ می‌تواند به واریز مبلغ یک میلیارد به حساب شما استناد نماید شما باید در دادگاه ثابت کنید که واریزی یک میلیارد بابت بدهی 2 میلیاردی همسرتان به شما نبوده و بابت موضوع دیگری ست باید ادعای شما مبنی بر نفقه و مخارج زندگی با شرایط عرفی و درآمدی همسر مقرون ب واقع باشد تا پذیرفته گردد