مراحل دادخواست در دیوان عدالت اداری

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سوابق بیمه
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام .

کارمند دولت هستم با 25 سابقه کار.
در سال 76 تا 77 به صورت روزمزد، به مدت 8ماه برای یکی از واحدهای وزرات جهاد سازندگی ، کار کرده ام. اسناد شامل دفتر چه بیمه و فیش های حقوقی آن موقع را دارم .
برای احتساب سابقه کار 8 ماهه در سنوات م مکاتبه ای با جهاد کردیم از طریق سازمان متبوع فعلی .
گفتند چون قراردادی در دست ندارید، پاسخ نمی دهیم ، و اگر‌ خواستی از طریق دیوان عدالت اداری ،اقدام کن .

چطور اقدام کنم و ایا نتیجه ای خواهد داشت؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم باید از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به ثبت دادخواست نمایید و مدارک خود را نیز ضمیمه کنید.نتیجه کاملا به دفاعیات شما بستگی دارد.