معاملات صوری برای پرداخت نکردن مهریه

دسته بندی : خانواده | مهریه
شیما دریکوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و احترام
برای اجرا گذاشتن مهریه اگر همسرم اموال خود را بنام دیگران کرده باشند چه باید کرد؟ و پولهایی که به ایشان بابت ساخت خانه قرض داده ام و مدرک ندارم چطور بگیرم؟
سپاس

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما باید با اثبات معامله صوری این معاملات رو باطل کنید اما این کار سختی است و چون اصل بر صحت معاملات است معمولا این دادخواست با شکست مواجه می شود،اما دلایلی که می‌توانند کمک کننده باشند ،یکی اثبات همزمانی بروز اختلافات بین زوجین و انتقال اموال هست،یکی انتقال اموال زوج به نزدیکان او مثل پدر و مادر،و دیگری رد و بدل نشدن پول علیرغم بیع شمارن آن،اینها مواردی هست که زوجه می‌تونه با استناد به اینها و شهادت شهود و دلایلی مشابه در پی اثبات صوری بودن این معاملات بربیاد. در خصوص قرض به همسر هم رسید های واریزی همراه شهادت شهود شاید بتواند کمک دهنده باشد اما اگر مدرکی ندارید بعید است بتوانید به نتیجه برسید.