طلاق به درخواست زوجه و وکالت در طلاق

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
لیلا علیخانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. وقت بخیر. من آقا هستم و به همسرم حق طلاق دادم. حدود یک ماه پیش گفته بود برای طلاق اقدام میکنه ولی هنوز چیزی برای من نیومده. ینی اقدامی نکرده؟ یا باید منتظر بمونم؟ ممکنه به خاطر وجود وکیل من از اقدامش خبردار نشم؟
برای غربالگری و مشاوره خانواده حتما به من اطلاع داده میشه یااینکه چون وکیل هست به سامانه من چیزی ارسال نمیشه؟ من شنیدم یک جلسه حضور من اجباریه. ایا این هم وکیل میتونه جای من بره یا اینکه من باید باشم؟ اصلا من خبردار میشم؟
حقیقتش نمیدونم همسرم اقدامی کرده یا ن..میخوام خبر دار بشم. ممنونم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام.شما در صورتی که در سامانه ثنا ثبت نام کرده باشید، برایتان در خصوص ثبت پرونده جدید، پیامک ارسال می گردد واز قسمت اطلاع رسانی پرونده برای اشخاص حقیقی در سامانه ی عدل ایران نیز می توانید از موضوع پرونده و دادخواست مطروحه مطلع شوید. ضمنا دادگاه محل اقامت زوجه صالح به رسیدگی است .در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال نمایید تا توضیحات کامل را خدمت شما عرض کنم.