مدت اعتبار گواهی عدم سازش

دسته بندی : خانواده | صدور گواهی عدم اماکن سازش به درخواست زوج
شاهین محبی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
درخواست گواهی عدم امکان سازش دادم
دادگاه بدوی و تجدیدنظر رای به نفع من صادر کردن ولی خانمم فرجام خواهی کردن
خواستم بدونم از اونجایی که گواهی عدم امکان سازش سه ماه بیشتر اعتبار نداره، زمان شروع اعتبار این گواهی از الان شروع شده یا این زمان بعد از صدور رای فرجام خواهی محاسبه میشه ؟
تشکر

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام گواهی عدم سازش 3 ماه اعتبار داره و بعد از انقضای مدت از اعتبار ساقط میشه