حقوقی خانواده ارث سیم کارت

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
زهرا تیرگانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

دادشم ایست قلبی کردفوت کردزنش درخواست طلاق دادازش سیمکارت دادشموخواستیم ندادرسریع سیمکارت ب اسم خودش کردبعدسوزاندش الان رفته برافروش میخوام ببینم اگه اززنش شاکی بشم. میتونم تمامی ریزمکالمات وپیام هارودربیارم؟

پاسخ کارآموز وکالت :

سلا م با گواهی فوت و حصر وراثت بله میتوانید . کسی که سیم کارت به نامش است فقط می تواند پرینت بگیرد دراین مورد ورثه می توانند باداشتن برگه انحصاروراثت پرینت بگیرند.