امتناع زوج از طلاق توافقی

دسته بندی : خانواده | طلاق توافقی
شیما دریکوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ،وقتتون بخیر ،من خانم هستم ،دارم طلاق توافقی میگیرم ،و دوشیزه هستم ،تاییدیه بکارت رو پزشک قانونی فرستاده دادگاه ،بعد دادگاه خودش قرار نهایی رو صادر کرده و واسه ما ابلاغیه ش اومده،و آخرش نوشته :رای صادره حضوری و ظرف بیست روز پس از ابلاغ قابل تجدید نظرخواهی بوده وظرف 20 روز از تاریخ ابلاغ قابل فرجام خواهی در دیوان عالی کشور است.
و الان 21 روز از ابلاغیه گذشته
سوالم اینه که ،آیا همسرم میتونه از طلاق دادنم منصرف بشه و راضی به طلاق نشه؟و اگه محضر نیاد من نمیتونم طلاق بگیرم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام از آنجایی که در طلاق توافقی رضایت و توافق زوجین است که باعث صدور گواهی عدم امکان سازش میشه لذا عدول از این توافق در هر زمان (تا قبل از جاری شدن صیغه طلاق)مانع انجام طلاق میشه.همچنین عدم حضور زوج در دفتر طلاق نشان از عدم رضایت ایشان دارد فلذا مانع اجرای صیغه می شود.