درخواست طلاق به درخواست زوجه

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
شاهین محبی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت شما بخیر
بنده36 سالمه و مادر دو فرزندم
میشه راهنمایی کنید که من چطور میشه طلاق بگیرم. شوهرم خیلی با حرفهاش اذیتم می‌کنه و از بس زده تو سرو گردنم دیگه تحمل ندارم. مدام هم فوش میده و اگه یوقت حقوق حقوقمان بخام اذیتهاش بیشتر میشه. من بخاطر بچه هام علارغم مدرکی که داشتم خانه ماندم و الان درآمدی ندارم.
آیا فرایند طلاق سریع میشه یا خیر . استرس تموم وجودم و گرفته و دیگه حسو حال ندارم راهنمایی کنید منو لطفا

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام اگر ایشون شما رو مورد ضربو جرح قرار داده و مدرکی از این بابت دارید میتونید به استناد1130 قانون مدنی دادخواست طلاق بدهید و همچنین اگر بیم ضربو جرح دارید میتونید خانه مشترکو ترک کنید و دادخواست مطالبه نفقه رو هم بدهید