دادخواست تقسیم ترکه متوفی

دسته بندی : ارث و امور حسبی | مطالبه سهم الارث
شاهین محبی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

باسلام و روز بخیر. در مورد تقسیم اموال سوالی داشتم ما یک خانه ویک باغ داریم میخواهیم تقسیم کنیم یک خواهر یک برادر و یک مادر هستیم. اگر بخواهیم اموال را بین خودمون تقسیم کنیم خانه به برادرم و باغ هم به من ومادرم میرسد اگر ما از طریق قانونی اقدام کنیم قانون آیا به همین شیوه که گفتم این کاررا میکنه یا همه را میفروشد و پول آنرا تقسیم میکند.

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام اگر تراضی کنید دادگاه هم نسبت به تراضی شما اقدام میکنه مگر اینکه کسی از ورثه راضی نباشه که طبق قانون اجرای احکام مدنی از طریق مزایده به فروش میرسه و مبلغ رو نسبت به سهم الارث هر کس بهش میدن