طلاق گرفتن زوجه بخاطر عدم تحمل اخلاق همسر

دسته بندی : خانواده | طلاق
شیما دریکوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر من دوساله تو عقدم و نمیتونم با اخلاق و رفتار شوهرم کنار بیام و باعث بهم زدن ارامشم میشه و دیگه دوست ندارم ادامه بدم و امروزم در شورای حل اختلاف عدم سازش زدم و فردا هم جلسه دادگاه داریم من چی باید بگم ک زودتر بتونم همچیو تموم کنم چون واقعن دیگه صبری برام نمونده و جدا بشیم خیلی بهتره ممنون میشم اگ راهنمایم بکنین

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام در قانون ما حق طلاق با مرد هست و زن فقط تحت شرایطی مثل اعتیاد بسیار شدید همسر یا زندانی بودن او به مدت بیشتر از 5 سال و.....(شرایط 12 گانه در عقد نامه)میتواند تقاضای طلاق کند اگر یکی از این شرایط رو دارید اقدام نمایید.