خانواده ترنس کارت پایان خدمت

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
زهرا تیرگانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر بنده ترنس هستم( مونث به مزکر) برای کارت پایان خدمت معافیت پزشکی بند عصاب روان میزنند میخاسم بپورسم آیا قانونی هست که بجای بند عصاب روان یه بند دیگه بزنند؟؟؟؟ که برای شغل مشکلی پیش نیاد.

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام ابتدا این افراد حداقل نیاز به تایید 2روانپزشک را دارند سپس با مراجعه به دادگاه خانواده درخواست تغییر جنیست میدهند با تایید پزشک قانونی ای فرد مجوز تغییر جنیست را خواهد داشت و از خدمت سربازی معاف میشوند. کارت صورتی سربازی که به افراد دارای معافیت در این بخش داده میشد در حال حاضر دیگر وجود ندارد و مانند کارت قرمز که مخصوص معافیت های اعصاب و روان بوده است کاملا حذف گردیده و تمام کسانی که با هر عنوانی از خدمت سربازی معاف میشوند یا حتی خدمت را به اتمام میرسانند کارت یکسان و یک شکلی داده میشود.تنها تفاوت این است که روی کارت فقط بخش و بند معافیت درج میشود و حتی نام و عنوان نوع معافیت نوشته نمیشود.برای مثال ثبت میشود بخش 5 بند 7 یا هر بخش و بند دیگری که بواسطه آن فرد از خدمت سربازی معاف شده است.در قانون به این موضوع با عنوان هموسکشوال و اختلال هویت جنسی اشاره شده است و کسانی که در این وضعیت هستند شامل یکی از بند های معافیت در بخش اعصاب و روان میشوند.