حقوق کار بیمه تامین اجتماعی

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سوابق بیمه
زهرا تیرگانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام سال 82 تا 84 در شرکت مخابرات بخش خصوصی بیمه بود م و به دلیل‌ واگذاریها و کوچک شدن دولت قطع ارتباط کردم و بیمه نبودم و بعد از چند سال بیکاری و دوباره اشتغال در اموزش پرورش پیمانی شدم تجمیع سوابق قانون جدید در مورد بنده چطور خواهد بود لطف می کنید دقیق راهنمایی کنید

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام گاهی افراد 20 سال سابقه دارند و به صورت قراردادی خدمت کردند و بعد کارمند رسمی می‌شوند می‌خواهند سابقه بیمه خود را از سازمان تأمین اجتماعی به صندوق بیمه دیگرمنتقل کنند که هزینه زیادی برای آن‌ها دارد، اما براساس ماده 101 قانون مدیریت خدمات کشوری اگر یک کارمند قراردادش رسمی شد می‌تواند صندوق بیمه خود را انتخاب کند و اعلام کند که در همان صندوق بیمه قبلی باقی بماند و حق بیمه واریز کند تا هزینه زیادی برای انتقال سابقه پرداخت نکند.فردی که در بخش خصوصی کار کرده و بیمه تأمین اجتماعی هم بوده و بعد در دستگاه دولتی مشغول می‌شود، دستگاه دولتی سابقه او را محاسبه نمی‌کند تنها اگر فرد در بخش دولتی بیمه پرداز تأمین اجتماعی بوده و بعد در دستگاه دولتی دیگر بیمه پرداز صندوق دیگر شود می تواند سابقه خود را حساب کند و این از اشکالات قانونی است.