آیا نیاز به اذن مجدد وجوددارد؟

دسته بندی : خانواده | اذن در ازدواج
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام بنده اذن ازدواج برای بار اول خود را از طریق دادگاه دریافت کرده ام. حال سوال بنده این هست آیا بعد از دریافت حکم دادگاه برای عقد باید باز هم برای محضر تاییدیه از دادگاه ببرم ؟ یا محضر همان حکم را قبول میکند ؟ و نیازی به تاییدیه نیست ؟؟
سوال بعدی ، با توجه به توافق بنده و همسرم مبنی بر تعیین نکردن مهریه و در ازای آن دریافت حق طلاق و ...اما باز هم قاضی برای بنده تعدادی سکه به عنوان مهریه تعیین کرد ، من میخواهم این مقدار مهریه را ببخشم . آِیا محضر دار میتواند این مقدار مهریه تعیین شده از طرف قاضی را ننویسد ؟؟ و به جای آن توافقات را درج کند ؟ در صورت نوشتن من چه زمانی میتوانم مهریه ام را ببخشم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر نیازی به اذن مجدد در دفترخانه وجودندارد. باید مهریه تعیین شود وشما بعد از عقد میتوانید به موجب اقرار نامه مهریه را به همسر ببخشید.