آیا میتوان هزینه های فرزند را مطالبه نمود؟

دسته بندی : خانواده | حضانت
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام دختر8سال تمام دارم که حضانتش باپدرش هست امابامن زندگی میکنید وپدرش هیچگونه خرجی به دخترم نمیدهدوفقط هزینه مدرسه اورا میپزدازدکه غیرانتفاعی است میتوانم برای نفقه دخترم شکایت کنم چ چیزهای نیازدارم من ازدواج کرده ام وتمام مخارج دخترم را همسرم پرداخت میکندو پدردخترم هیچ هزینه نمی پردازد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر پدر مکلف است نفقه فرزندش را پرداخت کند. هزینه مدرسه جزیی از نفقه محسوب می شود.