کار و بیمه و از کارافتادگی

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
حسین حسن زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام .من حدود 9سال در شرکتی کار کردم ولی بر اثر استرسی و فشاری که وارد می‌کردند دچار تشنج و بیماری صرع شدم. الان میتوانم از کارفرما شکایت کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام. اگر بتوان راتباط کار شما با بیماریتان را اثبات کرد ، می شود. توصیه می شود برای روشن شدن بهتر موضوع برای خودتان، مشاوره تلفنی یا حضوری بگیرید. موفق و پیروز در پناه ایزد منان باشید.