من به صورت توافقی میخایم با خانومم طلاق بگیریم میخام بدونم چه مراحلی لازمه آیا مهریه و نفقه تعلق میگیره

دسته بندی : خانواده | طلاق توافقی
علی تقوی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید وقتتون بخیر....من به صورت توافقی میخایم با خانومم طلاق بگیریم میخام بدونم چه مراحلی لازمه آیا مهریه و نفقه تعلق میگیره ..این جدایی از سمت خانومه منم به زور نمیتونم کنار خودم نگه دارم ..ما تو دوران عقدیم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام ودرود طلاق توافقی از اسمش پیداست باید بدنتان توافق باشد در مورد مهریه ونفقه وووو اگر باهم توافق دارید که ببخشه نباشه سپس اقدام می‌شود ومعمولا دوماه طول می‌کشد برای پاسخدکامل میتوانید مشاوره تلفنی اشته باشید