بیمه کار تامین اجتماعی

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سوابق بیمه
حسین حسن زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

دخترم مجرد و تحت تکفل من هستش من بازنشسته تامین اجتماعی هستم و چون جانباز حقوق بگیر بنیاد شهید هم می‌باشم دخترم هم مانند من و همسرم تحت پوشش بیمه تکمیلی دی میباشد، اگر در یک شرکت خصوصی کار کند و او را بیمه تامین اجتماعی کنند آیا بیمه تکمیلی او در بیمه دی مشکلی پیدا میکند؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام. با حصول شرایطی بله . توصیه می شود برای روشن شدن بهتر موضوع برای خودتان، مشاوره تلفنی یا حضوری بگیرید. موفق و پیروز در پناه ایزد منان باشید.