آیا امکان به اجرا گذاشتن سفته وجوددارد؟

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام... من انبار دار شرکت پخش لوازم الکتریکی هستم که پس از انبار گردانی 70 میلیون انبارم کسری داره و منم چک ضمانت 100 میلیونی پیششون دارم ولی خب انبار کامل در اختیار من نبوده و خودشون بعد از تایم کاری میتونستن به انبار رفت و امد کنن و برگه کسر و اضافه انبار گردانی هم امضا کردم که فقط مربوط به شمارش میشه و دیگه نمیخوام اونجا کار کنم... ایا میتونه ازم شکایت کنه ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر با توجه به اینکه شما به موجب وظیفه شغلی خود مسئول هر گونه کسر وخسارت وارده به اجناس بوده اید ، کارفرما میتواند به استناد آن سفته را مطالبه نماید.