تراکنش افراد بیکار تا ۵۰۰م

دسته بندی : تجاری | سایر دعاوی
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من بیکارم و قاعدتا بیمه ای هم برام رد نمیشه به تازگی مقداری طلا دارم و میخوام بفروشم و ماشین بخرم
میخواستم ببینم ولی این طلاها رو بفروشم و حدود یک میلیارد بیاد توی حسابم باید جایی جوابگو باشم؟ چون شنیدم حداکثر تراکنش برای شخص عادی و بیکار 500 میلیون در ساله

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام .ماشین بخرید پول بگید بزنند حساب صاحب ماشین مستقیم .و یا تا 500م آن را وارد حساب خود کنید بقیه مستقیم وارد حساب صاحب ماشین کنید .یا گاهی طرف قبول میکند طلا را به خود فروشنده به نرخ روزی که باهم برید بفروشید بدهید .