مطالبه ی سفته ی امانی

دسته بندی : تجاری | چک-سفته-برات
مرتضی احمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و عرض ادب
من 50 میلیون سفته به مدیر سالنی که کار میکردم دادم و ترک کار کردم
الان سفته رو اجرا گذاشته
من چه کار باید بکنم ؟
چند روز دیگه دادگاه دارم باید برم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اگر قرارداد مکتوبی در بین دارید که ترک کار شما را موجب مطالبه ی سفته کرده طبعا می تواند از شما مطالبه نماید اما شما می توانید با انجام اعمالی پرداخت را به تاخیر اندازید اگر قراردادی در بین نیست می توانید اثبات نمایید که این سفته صرفا برای تضمین عدم ورود خسارت بوده و یا جهت وسایلی که تحویل شما بوده لیکن جهت تضمین عدم ترک کار شما سفته ای در کار نبوده.