پیدا کردن آدرس کارفرما

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر.
من حدود یک سالی با پیمانکاری در یک شرکت کار میکردم که حقوق سه ماه آخر من را ندادند. از اداره کار پیگیری کردم ولی چون آدرس دقیق از پیمانکار که فرد حقیقی نداشتم نتونستم شکایت کنم. آیا میشه از ثنا فقط برای پیدا کردن آدرس شخص استفاده کنم که بعدش از اداره کار پیگیری کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام از دفتر خدمات قضایی پیگیری کنید و با کد ملی ایشون میتونید آدرس پیدا کنید