مهریه همسر صیغه ای و مطالبه مهریه

دسته بندی : خانواده | مهریه
حسین حسن زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر پدر بنده سال 99 به رحمت خدا رفت یک زن صیغه‌ای داشت و ن زمان که با ایشون صحبت کردیم گفتند که من مطالبه‌ای از شما ندارم فقط بهم کمک کنید و ما تا امروز مبلغ یک میلیون تومان به ایشان بابت کمک هزینه واریز می‌کردیم بعد از اتمام مراحل قانونی مبلغ به جا مانده بین ورثه تقسیم شد و در حال حاضر هیچگونه ماترکی این پدر ما ندارد و الان این خانم درخواست مهریه خود که 12 سکه بهار آزادی است کرده آیا با توجه به با توجه به نداشن ماترک ی‌تواند بعد از انجام امور قانونی از حقوق بازنشستگی که به مادر تعلق گرفته کسر گردد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام. بله . حتی از خود وراث هم امکان مطالبه هست. توصیه می شود برای روشن شدن بهتر موضوع برای خودتان، مشاوره تلفنی یا حضوری بگیرید. موفق و پیروز در پناه ایزد منان باشید.