استرداد طلاهای واگذار شده به زوجه

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
اگه زنی طلاق توافقی گرفته باشه و مهریه را تمام و کمال دریافت کنه حتی از حقش هم بیشتر،حین طلاق طلاهایی که دست زن بوده با توافق شفاهی بگه که بعد از مدت دوسال باز میگردانم ولی بعد دو سال از بازگرداندن آن امتناع کند تکلیف چیست

راه حلش؟
فاکتور طلاها همه موجود می باشد
از روی اعتماد من باب حل مشکلش در این دوسال داده شده ولی حالا هیچ یک را گردن نمیگیرد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما باید ابتدا اظهارنامه و سپس دادخواست مبنی بر استرداد اموال منقول ( طلا) ثبت کنید و اگر شاهدی هم علاوه بر فاکتور ها دارید ارائه کنید