مطالبه حقوق ومزایای قانونی

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

باسلام، من به عنوان فروشنده در یک مغازه قنادی به مدت 4سال مشغول به کار بوده ام با حقوقی بسیار پایین تر از حقوق اداره کار و بدون بیمه، بعد از ترک کار اداره کار شکایت کردم و بعد از چند جلسه اداره کار مبلغی را به عنوان حق بیمه و حق کارگر تعیین کردند اما کارفرما راضی به پرداخت این مبالغ نشدند و اداره کار گفتند با مبلغی پایین تر توافق کنید اما کارفرما باز راضی نشد و گفتند ما دادگاه شکایت میکنیم، آیا اگر من به دادگاه مراجعه کنم چه اتفاقی می افتد ایا به نفع من تموم میشه یا نه؟ باید چکار کنم بتونم به حقم برسم؟ ایا وکیل بگیرم به حقم میرسم یا همین اداره کار میتواند حقم را بگیرد اما پرسنل اداره کار هم بیشتر به نفع کارفرما صحبت میکنند.

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی شما باید دادخواستی خطاب به اداره کار از طریق سامانه جامع روابط کار تقدیم نمایید واداره کار کارفرما را محکوم به پرداخت مطالبات قانونی شما می نماید که در صورت عدم پرداخت از سوی مشارالیه می توانید از طریق صدور اجراییه از طریق دفتر خدمات قضایی تقاضای توقیف اموال مشارالیه را نمایید .در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر ویا نگارش دادخواست از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید