حقوقی خانواده طلاق خودزنی

دسته بندی : خانواده | طلاق
زهرا تیرگانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام ممنون راهنماییم کنیدمدت چهارساله ازدواج کردم خانومم داعم زنگ به دعا نویسها میزنه راهکارهای بیخودی بهش میدن چندبارم بردمش مشاوره ولی دست برنمیداره منم چون که میدونستم یه بیماری هست بازباهاش راه اومدم همش میگه کسانی هستندمیان دعا برای ما مینویسن که ما روازهم جدا کنن چندروزپیش هم ظهرازسرکاراومدم خانه دیدم دستوپاهاش کوفته شده گریه میکردکه توخاب دونفردیشب کتکم زدندمن نمیدونم خودزنی کرده یا واقعیت میگه به هرصورت رفتم گذاشتمش خونه پدرش دیگه هم نرفتم دنبالش چون ترسیدم یه کاری دست خودش بده توتنهایی دیروزهم با 110 اومدکه برگرده منم صلاحیت ندونستم برگرده وصورت جلسه کردورفت چن میدون اگه برگرده بازم همین برنامه هست اگه بخام وکیل بگیرم 20 تا سکه 300 ملیون پوله برای اثبات مریضیش بایدچیکارکنم

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام طلاق از جانب زوجه مستلزم اثبات عسر و حرج هست و یکی از مصادیق آن ضرب و جرح عمدی بصورت مکرر در زمره سوءرفتار هست در این موارد اصولا می‌بایست زوجه زوج را محکوم کرده و رای کیفری داشته باشد آنهم نه صرفا یکبار ک بطور مکرر.مضافا خودزنی توسط پزشکی قانونی قابل تشخیص بوده و امکان محکومیت کم هست حسب توضیحات ب صرف یکبار انهم در ضرب و جرحی ک ثابت نشده امکان طلاق وجود نخواهد داشت . بر اساس ماده 1133 قانون مدنی ایران، مرد می‌تواند با رعایت شرایط مقرر در قانون، با مراجعه به دادگاه، تقاضای طلاق همسرش را داشته باشد. به عبارت دیگر، مرد می‌تواند هر زمان که بخواهد، با استناد به دلایل موجه و مشخص شده در قانون، همسر خود را طلاق دهد. برای طلاق از طرف مرد نیازی به ارائه مدرک خاصی نیست. اگر مرد از سوء رفتار زن مدرکی داشته باشد بدون هیچ پرداخت حقی می‌تواند طلاق بگیرد. مدت زمانی که برای ثبت درخواست طلاق باید طی شود حداقل 2 ماه است. طلاق از طرف مرد حق قانونی اوست اما برای انجام آن نیاز به پرداخت کامل حق و حقوق زن است.