چگونگی انتقال ملک از مادر به فرزند

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
سهیل فیضی عظیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و وقت بخیر
مادرم صاحب یک ملک مسکونی دارای پروانه میباشد و قصد دارد این ملک را به بنده( تنها دختر خانواده) انتقال دهد تا در آینده برادرانم ادعایی نداشته باشند.
و سوال اینست که نوشتن قولنامه در منزل با شاهد و یا بدن شاهد اعتبار قانونی دارد و قابل پیگیری است؟؟ یا حتما نیاز به مراجعه به بنگاه املاک و دریافت کدرهگیری میباشد
باتشکر

و ببخشید سوال دیگر اینکه دو شاهدفرقی ندارد مرد باشند یا زن؟؟
و اینکه اگر در آینده شاهدین در قید حیات نباشند اثبات قولنامه با مشکل مواجه میشود؟؟
تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام پیشنهاد میگردد انتقال در قالب عقد صلح باشد و در حضور چند نفر شاهد انجام شود نیازی به مراجعه به املاک نیست با توجه به اینکه انتقال بدون رد و بدل شدن وجه صورت میپذیرد قالب انتخابی باید بیع باشد برای نگارش عقد صلح میتوانید از طریق همین پنل تماس حاصل نمایید