انتقال یک دانگ از زمین به همسر

دسته بندی : حقوقی | املاک
شیما دریکوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام .پدر شوهرم یه زمین داره که داده به پسراش بسازن وهرکدوم یه واحد بردارن ویه واحد هم به پدر شوهرم بدن .یه قراردادشان خودشون بستن وزمین رو 2 دانگ 2 دانگ به نام زدن (2دانگ پدرشوهرم و2دانگ همسرم و2دانگ هم برادرشوهرم)واین قراردادها محضری شده .هنوز کامل نشده ودپی رو ریختن .شوهرم پول لازم داره ومیخوادکه ماشین من رو بفروشه .من هم درعوض ازش خواستم که 1 دانگ زمین رو به نام من بزنه .آیا قانونا میشه با وجود این قرارداد ،1 دانگ رو به نام من بزنه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام بله همسر شما یک دانگ از دو دانگ خودش را به شما انتقال میده در واقع سهم شما از این زمین یه دانگ همسرتون و یه دانگ خودتون میشه.