انجام دادن مورد وکالت در وکالت بلاعزل

دسته بندی : حقوقی | وکالت
شیما دریکوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با درود و احترام
میخوام متن وکالتنامه بلاعرضی که دادم براتون بفرستم .از چه راهی میتونم براتون ارسالش کنم .اگر واتساپ یا دیگر پیامرسانهارو دارید ممنون میشم.تا بتوانید دقیقتر جواب این سوالمو بفرمایید.

با عرض درود و احترام حضورتان.
من حدود 10 سال پیش بر حسب دلایلی و اطمینان خاطری که به برادرم داشتم و بلد نبودن قوانین، وکالت بلاعزل طی پیوست بابت دو واحد منزلم به ایشون دادم.
و حالا بشرایطی پشیمون شدم.
و چون نمیتونستم وکالتمو به علت بلاعزل بودن پس بگیرم ، واحدهامو قبل از اینکه بنام خودش بزنه من بنام همسر و فرزندم کردم ،
آیا طبق این وکالت نامه پیوست من حق فروشو از خودم سلب کردم؟
آیا برادرم طبق این وکالتنامه میتونه شکایتی کنه؟
و اگر شکایت کنه ، این بنام زدن من چه حکمی از نظر قانونی داره ؟
با تشکر🙏💐

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام مجدد از طریق همین پنل مشاوره تلفنی را رزرو فرمایید تا درخواست ارسال مدارک برای شما ثبت شده و متن وکالت‌نامه شما رویت شود. با توجه به قوانین پلتفرم امکان ارائه مدارک در پیام رسان ها بجز اینجا وجود ندارد لذا جهت ارسال به شیوه ای که عرض کردم عمل کنید یا با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید تا شما را راهنمایی کنند.