در اجرای احکام که نوبت قصایی گرفتند چه درخواستی نسبت به خوانده دعوی میتونند داشته باشند با توجه به اینکه خوانده دعوی متواری هست

دسته بندی : حقوقی | اجرای احکام
مهین حبیبی نیا
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من آخر ماه وقت گرفتم برای اجرای احکام دادگاه حقوقی دو ساعت پیشم در دادگاه کیفری حکم بازداشت همین طرفو گرفتم ولی در بنگاهش نمیاد و متواری
میخاستم راهنماییم کنین وقتی رفتم اجرای احکام چیکار کنم بهتره چون اگه قرار بازداشتشو بمن بدن دوباره که فایده نداره چون متواری میتونم درخواست بستن حساب بانکی یا کارت ملی بدم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما میتونید تقاضای مسدود نمودن کد ملی یا توقیف شماره حسابهای وی را بدهید