مطالبه نفقه و مهریه زوجه

دسته بندی : خانواده | مطالبه نفقه
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من یک دبیرم از اول زندگی که دبیر بودم ازدواج کردم تا الان حقوقم کامل خرج زندگیم شده ولی شوهرم که اول پس انداز کمی داشت و الان تقریبا ثروت داره هیچی به نامم نکرده و نمیکنه خرج و دخل زندگی همش با منه پوشاک بچه ها و هزینه مدرسه هاشونو درمان و ...و همش به بهانه از زیر بار ش شونه خالی می‌کنه حتی همین الان پولی داخل حسابم نیست ولی نامیده و با سر و صدا موضوع رو ختمش می‌کنه ایشون دامدار و کشاورزه و هیچ وقت خونه نیست ولی من باید غذای خودش و کارگرش و تهیه کنم ناگفته نمونه گوشت و خودش میاره و اینکه با زور ماهانه تا یک تا دوتومن هم میده خیلی با این موضوع مشکل دارم خونمون با چهار تا بچه کوچیکه و اصلا دلش نمیخاد بهش برسه یا اینکه خونه بزرگی تهیه کنه من باید چیکار کنم دارم دیوانه میشم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام با این شرایطی که شما توصیف کردید بهترین کار اینه مطالبه نفقه و اگر مایل بودید مطالبه مهریه رو در دادگاه و اجرای ثبت پیگیری کنید و حقوق مالی رو دریافت کنید. طبق قانون باید نفقه بهتون پرداخت کنن ماهانه