عدم رعایت مصلحت موکل

دسته بندی : حقوقی | وکالت
شیما دریکوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
سال 90 ما یه خونه ای داشتیم که فروختیم که به یه نفر از وراث وکالت دادیم کارها رو انجام بده ، بعد از فروش خونه اون فرد سهم همه افراد داد ولی بدون اطلاع من سهم من به برادرم پرداخت کرد ، ولی برادر من بعد این همه سال پول به من پرداخت نکرده ، من چطوری میتونم اقدام کنم؟ وبا توجه به اینکه ارزش پول من اومده پایین چه طوری حساب میشه؟ و اینکه برادر من متاهل هست و اگه اتفاقی براش بیفته ، آیا با توجه به مهریه همسرش من میتونم کاری کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام سوال شما دارای چند وجه است آیا شما در سال 90 محجور بودید؟ چرا همان موقع به اینکه سهم شما را به برادرتان داده اند اعتراض نکردید؟ آیا بعد از آن سهم خود را از برادرتان بطور قانونی مطالبه کردید؟ پاسخ این سوالها و سوالهایی از این دست می‌تونه در اظهارنظر مناسب دخیل باشه لذا پیشنهاد می‌گردد از طریق رزرو مشاوره تلفنی اقدام نمایید.