اقدام به طلاق با وکالت در طلاق

دسته بندی : خانواده | طلاق
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر. میخواستم در مورد حق طلاق سوال کنم حقیقتش میخواستم مطمئن شم. همسر من حق طلاق داره. دو سه هفته پیش گفته بود برای طلاق اقدام میکنه. سامانه ثنا هم دارم ولی نه ابلاغیه ای توش هست ن پرونده ای. اگر کار به مشاوره و غربالگری برسه میتونم رضایتشو بگیرم برای زندگی. الان سوالم اینه با وکیل میتونه کاری کنه کلا هیچ اطلاعی از اقدام اولیه و مشاوره و بقیه چیزا به من نرسه؟ چندجا خوندم مرد تا بعد طلاق متوجه چیزی نشد..یعنی وکیل همه کارو تنهایی پیش برد. یعنی اگه وکیل باشه زوجه میشه خواهان وکیل میشه خوانده و اطلاعی به شوهر داده نمیشه؟؟ مشاوره و غربالگری الان اجباریه درسته؟؟ یا وکیل میتونه کلا غربالگریو بپیچونه و شوهر هیچ کاری ازش بر نیاد؟ یکی میگفت اگه حق طلاق بلاعزل باشه یا نمیدونم چی چی...میتونن هیچ خبری به شوهر ندن..این درسته؟؟ از یکی ام شنیدم که بدون شکایت کارو پیش ببره شوهر خبر دار نمیشه ولی نمیدونم حرفش چقدر درسته. میبخشید سوالم تکرایه چندبار یه همچین سوالیو پرسیدم. اگه پاسخ بدید ممنون میشم خیلی درگیر این موضوعم که اقدام کرده یا ن. میدونم راحت میتونه طلاق بگیره ولی مطلع شدن من چجوریه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم به هر حال شما از طربق سامانه ی ثنا مطلع می شوید.حتما هنوز اقدامی نکرده است.مشاوره در اکثر شهرها الزامی است.