رد کردن بیمه در دوجای جداگانه

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سوابق بیمه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر میخواستم بدونم جهت بیمه تامین اجتماعی همزمان از دو محل کار میشه بیمه رد کرد؟ بنده معلم آموزش و پرورش هستم در یک شرکت خصوصی دیگه هم به صورت تمام وقت کار میکنم.

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم رد شدن بیمه در دوجای جداگانه اشکالی ایجاد نخواهد نمود اما اگر زمانی بازنشسته شوید فقط از یکجا مستمری دریافت خواهید نمود