ورود کالای قاچاق

دسته بندی : تجاری | تجارت بین الملل
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و خسته نباشید. من از بندر گناوه به مبلغ17ملیون پتو خارجی اوردم که توسط کالا قاچاق توقیف شدن. الان حکم به ضبط خودرو و جریمه و توقیف پتوها دادن. من اولین باره که پتو میارم و چون بهم گفتن برگ سبز داریم اوردم. که متاسفانه برگ سبزا رو تایید نکردن. سوال من اینه که چکار کنم ماشینمو بدن اخه منبع درامدم و مسافرکش هستم.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما می توانید با در دست داشتن مستندات خرید مرتبط به کالای قاچاق و پرونده کیفری حاضر به طرفیت فروشنده اقدامات قانونی لازم اعم از حقوقی و کیفری وفق مقررات به عمل اورید