شکایت از فروشنده بابت ارسال کالای قاچاق

دسته بندی : تجاری | تجارت بین الملل
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

بنده اقلامی رو خرید کرده ام با فاکتور و اینکه فروشنده ادعا و ارائه برگ سبز جهت گمرکی بودن کالا داشته ولی کالای قاچاق اجناس رو به عنوان قاچاق شناسایی کرده، و در حال رسیدگی گمرکی میباشد که احتمال کم دارد گمرک به نفع من رای بدهد، الان من چکار میتونم بکنم؟ با توجه به اینکه هم اجناس میرود و هم جریمه دو برابری، آیا میتوانم از فروشنده شکایت کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

منتظر صدور رای بمانید در صورتی که رای به ضرر شما بود می توانید با اقامه دعوی علیه فروشنده تمامی خسارت وارده را مطالبه نمایید.