تدلیس در ازدواج .....از طرف پدر خواندخ

دسته بندی : خانواده | ابطال ثبت واقعه ازدواج
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من سال ۹۳ ازدواج کردم همسرم در شب خواستگاری به من گفت که فرزند خوانده این خانواده است و پدر مادر واقعی من نیستند بعد از آشنایی اولیه خواهر به شوهر خواهر، پدر خوانده خانمم در مراسم عقد خود را به پدر مادر واقعی همسرم معرفی کرده اند و پدر خوانده ایشان تایید کرد بعد از مدتی خواننده همسرم گفت که شما بچه من نیستی و هیچ مسئولیتی در قبال تو ندارم و کسانی که خود را پدر مادر واقعی همسر معرفی کردند اقرار کردند که به اصرار پدرخوانده همسرم خود را پدر مادر ایشان معرفی کردند و اذعان داشتند هیچ نسبتی با همسرم ندارم و مسئولیتی در قبال همسرم ندارند البته من من از زندگی با همسرم راضی هستم ولی همسرم بابت این موضوع دچار افسردگی شدید شده و از دو خانواده ثروتمند که ادعا داشتند پدر و مادرشان هستند �لا هیچکدام او را پذیرش نمی کند البته مدارکی یافت کردیم که نشان می دهد همسرم را از بهزیستی به عنوان فرزند خواندگی تحویل گرفتند سوال من این است آیا خودم میتوانم بابت دروغ بزرگی که من گفتند و خود را پدر مادر همسرم معرفی کردند شکایت کنم طوری که هیچ محکومیتی برای همسرم نداشته باشد و به زندگی من من آسیبی نرسد فقط از کسانی که پدر خوانده و پدر و مادر واقعی همسرم خود را معرفی کردند می توانم شکایت کنم؟آیا همسرم �‌تواند بابت مطالبه حقوقش شکایت کند چون طبق قانون بعد از فوت آنها هیچ ارثی از آن همه ثروت همسر من نمی‌رسه لطفاً راهنمایی کنید که چه کار باید کنیم که حداقل بخشی از حقوق همسرم را بگیریم لازم به ذکر است ثروت این خانواده بی تأثیر در انتخاب من نبود ولی حالا که ازدواج کردیم متوجه شدم چه دروغ بزرگی به من گفتم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم شما چند راه دارید یا تدلیس در ازدواج کلا فسخ نکاح نمایید یا از پدر و مادر وی با عنوان فریب و اسیب معنوی طرح دعوی نمایید