قرارداد خصوصی بین وکیل و موکل

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام دو سيوال از خدمتتون داشتم که اگر به هر دو سیوال پاسخ دهید ممنون میشم . ۱_ آیا قرارداد خصوصی (قراردادمالی )بین وکیل و موکل جز عقود جایز است یا عقودلازم؟؟. ۲_ نحوه فسخ قرارداد خصوصی بین وکیل و موکل چگونه است ؟؟؟ ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام قرارداد ها لازم الاجرا هستند فرقی بین وکیل و موکل یا سایرین نیست قراردادوکالت قابل فسخ هست ولی قرارداد وکیل و موکل فقط با توافق قابل انحلال می باشد