بیمه

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
قرارداد بنده اسفند 98 به پایان رسید. برای دریافت بیمه بیکاری قرارداد و نامه عدم نیاز از کارفرما گرفتم. نامه عدم نیاز مهر و امضای کارفرما را دارد اما قرارداد فقط امضا شده است. در حال حاضر کارفرما خارج از ایران است و با توجه به وضعیت کرونا مشخص نیست که چه زمانی به ایران برگردد. در این شرایط برای دریافت بیمه بیکاری چه اقدامی باید انجام دهم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام در صورت پایان قرارداد شما بیکار تلقی شده با مراجعه به اداره کار و معرفی به تامین اجتماعی بیمه بیکاری تعلق میگیرد