بازنشستگی پیش تر از موعد در حقوق تامین اجتماعی

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مستمری
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با عرض سلام و ادب خدمت شما بزرگوار. سوالم این بود که پدر بنده بیشتر از ۶۰ سال سن دارد و از سر کار بیرونش کردن آیا میشه چهار سال آخرش رو یکجا به بیمه پرداخت کنیم و بعد بازنشسته بشن و حقوق کامل بگیرن.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام پدر شما پیتواند با داشتن حداقل ۲۰ سال سابقه کار تقاضا بازنشستگی پیش تر از موعد را از طریق کارفرما به سازمان تقدیم کند .