قيد شرط داوري در قرارداد

دسته بندی : داوری | داوری داخلی
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام، آیا در قرارداد مشارکت در ساخت بابت ابطال مبایعه نامه پیش فروش واحد از طرف سازنده ، که بر خلاف شرایط توافق شده در متن قرارداد صورت گرفته است بایستی رای داوری را داشته باشیم یا مستقیما میتوان به مراجع قضایی دادخواست داد؟(شخص ثالث یعنی پیش خریدار در میان است و داور توسط او انتخاب نشده)

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام كاربرگرامي درصورتيكه در بندهاي قرارداد شرط داوري براي حل اختلافات قيد شده باشد ابتدا ميبايست از طريق داوري پيگيري نماييد.