میزان مسئولیت ضامن ها وصاحب حساب در اخذ وام از بانک

دسته بندی : تجاری | سایر دعاوی
ارغوان اصغری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام وعرض ادب
بنده همراه شخصی وامی روازحساب خودم دریافت کردیم وضامنین رواون شخص اورد وقرارشد اقساط روتقسیم کنیم وپرداخت کنیم اگربنابه هردلیلی درپرداخت اقساط عقب بیفته ضامنین به مشکل میخورن یاصاحب حساب البته بنده مبلغوام روهم به حساب خودشخص نریختم وبه حساب برادراون شخص طی یک چک پرداخت کردم ممنون میشم راهنمایی کنید
باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

کاربر گرامی مسئولیت ضامن هابا صاحب حساب در دریافت وام تضامنی است.اگر اقساط توسط شماپرداخت نگردد بانک برای دریافت طلب خود می تواند به هریک ضامن ها رجوع کند .