تقصیر داور

دسته بندی : داوری | داوری داخلی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ببخشید من به علت تقصیر داور در دعوای داوری که مطرح کردیم از لحاظ مالی ضرر کردم ایا ایشون مسئولیتی در این باره خواهند داشت؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمتتون عرض کنم که هرگاه در اثر تدلیس، تقلب یا تقصیر در انجام وظیفه داوران ضرر مالی متوجه یک طرف یا طرفین دعوا گردد، داوران برابر موازین قانونی مسوول جبران خسارت وارده خواهند بود.