مطالبه اجرت المثل و اثبات آن

دسته بندی : خانواده | اجرت المثل
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر، ببخشید دوتا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید ۱- دیروز رفتیم دادگاه قاضی نبود یه خانم دفتردار اظهارات من و خانمم رو نوشت من هم چند تا اظهارنامه که از دوسال پیش منزل رو ترک کرده بود و تا الان حدود ۱۶ ماه میشه و بعلاوه اون ۳تا عکس خیانت رو دادم بعنوان سوء رفتار ضمیمه پرونده کردن به نظرتون با اون اظهارنامه و عکس ها قاضی سوءرفتار خانمم رو تایید میکنه و منو محکوم به پرداخت اجرت المثل نمیکنه؟ ۲- چند ماه پیش خانمم مهریه رو اجرا گذاشته و هفته پیش۰ابلاغیه صدور اجراییه اومده، ملاک تعیین فرار از دین از همون موقع اجرای مهریه هست یا از موقع صدور اجرائیه؟ و اگه بخوام از یه بانک وام بگیرم بلافاصله برای مهریه توقیف میشه؟ چون خونه کوچیکی با وام مسکن خریده ام و اونجارو دادم اجاره حالا برای اینکه اون خونه توقیف نشه میخوام وام بگیرم و پول رهن مستاجرو بدم و خودم برم توی اون خونه که مستثنیات دین بشه.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام در دعوای در دعوای مطالبه اجرت المثل سوء رفتار یا حسن رفتار خانم نمی تواند مجوزی برای عدم اثبات این دعوا باشد وا جرت‌المثل موضوع اجرت کارهایی است که خانم در منزل انجام داده و شما می بایست قصد خانم بر رایگان بودن اعمال انجام‌شده را اثبات نمایید . با صدور اجراییه مهریه قابل پرداخت می‌باشد اما بایستی مشخص شود اجرایی توسط دوایر اجرای ثبت صادر گردیده یا اجرایی توسط محاکم که در هر دو صورت امکان توقیف حساب های شما وجود دارد و اگر از حساب‌های شما توقیف شده باشد امکان برداشت وام وجود ندارد.