اصطلاحات ثبتی و معنای آن

دسته بندی : ثبتی | امور املاک
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده برای زمینم الزام ب تنظیم سند کردم از دادگاه جواب استعلامم این هست ششدانگ باقیمانده اراضی مزرعه بیگی کهریز بشماره 120اصلی به انضمام 95سهم از 112سهم یک رشته قنات مزرعه مزبور بشماره 87فرعی از 120اصلی بنام مالکی هست ک از ایشان خریدیم ایا باتوجه ب این توضیحات میتونم سند بگیرم ؟این قناتی ک گفته یعنی چه یعنی زمین من قنات هست ؟ پلاک ثبتی من ۱۲۰اصلی و ۸۷فرعیست !پس برای چی اولش فقط۱۲۰رو‌گفته میشه توضیح دهید ممنون ایا زمین من کلا قنات هست در اینصورت سند میتونم بگیرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام در ملیت استعلام ابتدا به شماره اصلی و وجود سهم قنات در آن پلاک اصلی اشاره شده سپس فرعی آن پلاک اصلی بیان گردیده زمینی تحت عنوان قنات وحود ندارد و منظور سهم این زمین از قنات موجود در آن پلاک است