ادعاي مالكيت جهيزيه توسط زوج

دسته بندی : خانواده | جهیزیه
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده در دوران عقد بسر میبرم و زوج وسایل جهیزیه مرا با فاکتور جعلی استرداد کرده و شاهد و اینک من از وسایل خودد تنها چند فاکتور دردست دارم وشاهد نیز دارم ممکن است ک زوج بتواند بااین ترفند وسایل مرا از من بگیرد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام كاربرگرامي شما ميتوانيد با ارائه فاكتور ها و شهادت شهود در مقابل ادعاي واهي او از خود دفاع نماييد.