خارج نمودن جهیزیه توسط زوجه

دسته بندی : خانواده | جهیزیه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

آقای فیشانی اگه ازم شکایت کنه که اموال و از خونم دزدیده چی بعد کار بکشه ب آگاهی و این چیزا یا عدم تمکین بگیره برای همین خیلی میترسم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم بهتر است با توجه به استرسی دارید از مشاوره تلفنی استفاده تا نتیجه مطلوبی اخذ نمایید اگر امکان تماس ندارد . جهیزیه با توجه به لیست جای نگرانی ندارد و همسر شما اصلا نمیتواند شکایت سرقت از شما انجام دهد اما اگر وسایل خود را خارج کنید در پاسخ قبل نیز عنوان نمودم امکان دارد شکایت نماید که بغیر جهیزیه مابقی وسایل را نیز حارج نموده است به همین علت شما باید ۲ تا شاهد داشته باشید که ادعای واهی همسرتان را ثابت نمایید