دریافت تصویر رونوشت از سمو تنظیمی وکالت نامه

دسته بندی : ثبتی | سایر دعاوی
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

یک وکالت نامه بلاعزل به شخصی دادم تقریبا در حدود سال ۹۲ به گمانم در تربت جام بنده نسخه خودم رو گم کردم الان اگه به دفترخانه مراجعه کنم آیا دفتر خانه اسناد رسمی طبق قانون موظف است بهم یک رونوشت بده از نسخه که در دفتر خانه وجود داره ،اصلا آیا هنوز داره اون نسخه رو ؟خیلی مچکرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

با سلام بله شما می توانید با مراجعه به دفتر اسناد رسمی که سند در آن محل تنظیم شده است تقاضای دریافت تصویری از سند تنظیمی داشته باشید دفاتر اسناد رسمی موظف به نگهداری یک نسخه از سند تنظیمی می باشند