خواهر برادر

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بعد از اینکه ۵ سال از ازدواجم گذشته فهمیدم با شوهرم خواهر برادریم البته از طریق شیر ایا ازدواج ما باطل میشود

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ازدواج با محارم سببی یا نسبی یا رضاعی حرام و باطل است و در صورتی که بعد از مدتی این محرمیت کشف شود این ازدواج باطل است ولی رابطه زناشویی به دلیل شبهه حرام نبوده و طفل متولد شده هم مشروع تلقی میگردد